OVER CASA&CO.

Wordt het klikken of doorklikken? Het verschil zit hem in de juiste presentatie van de woning. Ik help verkopers, zowel particulieren als beleggers en woningcorporaties, bij het optimaal presenteren van hun te koop staande woning.

In 2010 ben ik met casa&co. gestart. Met verbazing zag ik op FUNDA foto´s van te koop staande huizen en had ik het idee dat dat beter kon. Zoveel woningen kunnen met weinig middelen en een beetje meer aandacht veel beter worden gepresenteerd. Denk nu niet tegelijk dat dit heel duur is. Vaak maken een paar kleine aanpassingen het verschil. Voor mij is het juist de uitdaging om met weinig middelen veel resultaat te halen. Ik begrijp best dat de gemiddelde verkoper liever zijn geld investeert in de volgende woning. Bedenk wel dat een goed gepresenteerde woning meer kijkers trekt, sneller verkoopt en dat voor de best haalbare prijs.

Ik ben gespecialiseerd in het inrichten van lege woningen met decormeubels van karton. Altijd aangevuld met sfeervolle accessoires, van basic tot luxe, met als doel het woongenot van de woning te benadrukken. Liever echte meubels of alleen behoefte aan styling en/of fotografie? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In deze blog geef ik regelmatig verkoopstylingtips die je eenvoudig zelf kunt toepassen. Verder laat ik natuurlijk ook projecten van casa&co. zien.

Nieuwsgierig naar wat ik voor uw te koop staande woning kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...