18 januari 2013

Het Vast Goed Plan


Bijna 3 jaar geleden ben ik casa&co. begonnen met het idee dat ik mensen wil helpen met het beter presenteren van hun te koop staande woning. In de afgelopen jaren heb ik heel wat huizenbezitters geholpen. Ook sprak ik natuurlijk veel makelaars. Dikwijls hoor ik dan: "Ja, die klanten willen wel, maar ze hebben het geld simpel weg niet." Door echtscheiding, werkloosheid of schulden moet de woning worden verkocht. Er is geen geld om te investeren in het verkoopklaar maken van hun te koop staande woning.

Daarom kom ik nu met het Vast Goed Plan. Elke maand geef ik een dagdeel styling gratis weg aan iemand die zijn huis wil verkopen en van wie de woning wel wat styling, advies en/of nieuwe foto's kan gebruiken. Afhankelijk van de situatie kan ik in een dagdeel enkele ruimtes stylen of een fotostyling van de gehele woning uitvoeren. In elk geval geef ik in een dagdeel een zetje in de goede richting.

Hoe werkt het?
Ken jij iemand die aan de volgende voorwaarden voldoet, stuur mij dan een mail om die persoon te nomineren. Jezelf nomineren mag natuurlijk ook.

Voorwaarden:
- De huizenverkoper staat open voor advies op het gebied van vastgoedstyling
- De vraagprijs moet realistisch zijn
- De woning staat in Zuid-Holland
- Eigenaar van de woning heeft geen budget om mij te betalen. Dat ga ik vanzelfsprekend niet controleren, maar ik wil wel graag dat mijn gratis hulp bij de juiste persoon terecht komt.
- Niet verplicht, maar wel fijn. Volg casa&co. op Facebook of Twitter.

Aan het eind van elke maand kies ik een persoon uit die ik ga helpen. De overige genomineerden dingen automatisch de volgende maand weer mee. Opnieuw nomineren is dus niet nodig.

Ik ben erg benieuwd wie ik op deze manier het komend jaar ga helpen. Kom maar op met die aanmeldingen, want ik heb enorm veel zin in dit avontuur.

Groet,
Marieke Blezer


3 opmerkingen:

 1. What a nice livingroom! Love the pillows!!
  Have a nice evening!!
  Siri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi initiatief! Mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden maar zullen de komende paar jaar nog wel in hetzelfde huis wonen omdat het gewoon onverkoopbaar is (of verkoopbaar voor een veelste lage prijs waardoor ze beide enorme schulden krijgen). Ik waardeer en respecteer dit enorm en de energie die ze hiervoor moeten opbrengen. En mochten ze dat huis wel gaan verkopen dan zouden ze inderdaad geen geld hebben voor verkoopstyling. Dus ik vind dit heel mooi om te lezen! Dank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor jouw mooie reactie. Hier doe ik het nu net voor. Mochten je ouders toch gaan besluiten de woning te gaan verkopen. Nomineren kan altijd.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...